Coaten hekwerk

Voor het coaten van een hekwerk bent u aan het juiste adres bij Gerritsen Coatings. Neemt u gerust even een kijkje op onze website, waar u meer informatie vindt over het coaten van een hekwerk. Hier vindt u tevens enkele foto’s van ons werk. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat u op professionele wijze van dienst kan zijn met het coaten van uw hekwerk, dan bent u bij ons van harte welkom. Onze vakkundige medewerkers staan graag voor u klaar.

Het coaten van een hekwerk op professionele wijze
Wilt u een optimale bescherming van uw hekwerken, dan is het coaten van een hekwerk een zeer goede optie. Daarnaast zorgt het coaten van het hekwerk voor een uitstekende afwerking en een mooie uitstraling. Wanneer u ervoor kiest het coaten van een hekwerk over te laten aan de medewerkers van Gerritsen Coatings, dan bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u altijd op professionele wijze van dienst zijn en u een uitstekend eindresultaat garanderen.

Contact
Heeft u interesse in het laten coaten van uw hekwerk? Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar. Doordat wij aantrekkelijke tarieven hanteren kunt u bij ons altijd profiteren van een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding voor het coaten van het hekwerk. Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel dan naar 033 – 24 620 36 of stuur een mail naar .. Wij zijn u graag van dienst.

Poedercoaten in diverse kleuren

100 Ral-kleuren in voorraad