Coaten velgen

Het coaten van velgen is een uitstekende optie om de velgen optimaal te beschermen. Door te kiezen voor het laten coaten van uw velgen, dan is uw velg optimaal beschermd tegen alle weersinvloeden en corrosie. Daarnaast geeft u pekel geen kans om de velg te verweren wanneer u kiest voor het laten coaten van de velgen. Poedercoaten is hierbij de sterkste vorm van coating en daarom ook de beste optie. U kunt bij Gerritsen Coatings terecht voor het laten poedercoaten van uw velgen.

Het laten coaten van uw velgen overlaten aan Gerritsen Coatings
Uiteraard kunt u bij diverse bedrijven terecht voor het laten coaten van velgen. Waarom zou u het laten coaten van uw velgen dan overlaten aan de medewerkers van Gerritsen Coatings? Op de eerste plaats hebben wij een ruime ervaring in het poedercoaten van werkelijk alle metalen. Bij ons is vrijwel niets onmogelijk en door de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van poedercoaten uit te voeren kunnen wij u altijd de beste kwaliteit garanderen. Daarnaast coaten wij de velgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, waardoor u altijd profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom laat u het coaten van de velgen over aan Gerritsen Coatings.

Contact
Voor het laten coaten van velgen bent u van harte welkom bij Gerritsen Coatings, uw specialist in poedercoaten. Wilt u meer weten over de voordelen van het laten coaten van uw velgen, over onze diensten en kwaliteiten of over de garanties die wij u kunnen bieden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 033 – 24 620 36 of te mailen naar .. Wij staan u graag te woord.

Poedercoaten in diverse kleuren

100 Ral-kleuren in voorraad