Poedercoaten velgen

Voor het poedercoaten van velgen bent u aan het juiste adres bij Gerritsen Coatings, uw specialist in poedercoaten. De velgen zullen er gegarandeerd weer als nieuw uitzien en zijn tevens optimaal beschermd tegen de meest uiteenlopende invloeden, waaronder ook pekel. Voor het standaard stralen / poedercoaten van velgen geldt dat wanneer u deze voor woensdag 17.00 uur brengt, u deze weer kunt ophalen op vrijdag aan het einde van de dag of op zaterdagochtend, met eventuele uitloop naar de maandag. Deze regeling geldt voor alle autovelgen. Wij garanderen u een uitstekende kwaliteit van het poedercoaten van de velgen en hanteren aantrekkelijke prijzen.

Diverse mogelijkheden voor het poedercoaten van velgen
Wij bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden betreffende het laten poedercoaten van uw velgen. Uiteraard kunt u de velgen in standaard zilver, metallic zilver, diverse tinten antraciet en goud laten poedercoaten, maar de velgen kunnen ook worden gepoedercoat in vrijwel alle RAL-kleuren. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid tot het laten poedercoaten van de velgen in twee kleuren. In verband met de extra tijd die wij hiervoor nodig hebben, is de levertijd circa twee werkdagen langer dan normaal.

Contact
Uiteraard is het laten poedercoaten van de velgen van uw motor of scooter ook mogelijk. Echter, dit doen wij op andere dagen, waardoor de levertijd in overleg met u wordt vastgesteld. In de meeste gevallen geldt dat wij voor het poedercoaten van velgen van een scooter of motor vijf tot zeven werkdagen rekenen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Bel dan naar 033 – 24 620 36 of stuur een mail naar .. Wij zijn u graag van dienst.

Poedercoaten in diverse kleuren

100 Ral-kleuren in voorraad