Straalbedrijven

Straalbedrijven hebben zich over het algemeen zowel in het stralen als in het coaten / poedercoaten gespecialiseerd. Heeft u behoefte aan de diensten van een straalbedrijf en gaat u op internet op zoek naar goede straalbedrijven, dan komt u de meest uiteenlopende aanbieders tegen. Wanneer u een keuze maakt uit deze straalbedrijven, dan kijkt u uiteraard naar de prijs. Toch is de kwaliteit ook niet onbelangrijk. Kortom, u wilt profiteren van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Dan bent u van harte welkom bij Gerritsen Coatings.

Eén van de beste straalbedrijven
Gerritsen Coatings behoort gegarandeerd tot de beste straalbedrijven. Wanneer wij het stralen toepassen, voor het verwijderen van corrosie en oude laklagen, dan behandelen wij het product direct na het stralen. Dit is belangrijk om het beste resultaat te bereiken. Bij ons wordt het stralen en het poedercoaten bijna in een enkele handeling gedaan, zodat wij u een optimale kwaliteit kunnen garanderen. In tegenstelling tot veel andere straalbedrijven kunnen wij u niet alleen een hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijs garanderen, maar ook korte levertijden en diverse professionele mogelijkheden. Daarnaast onderscheiden wij ons van andere straalbedrijven door u een zeer complete en klantvriendelijke service te bieden.

Contact
Met onze ruime ervaring, uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit behoren wij tot de beste straalbedrijven van Nederland. Zoekt u naar het bedrijf dat u de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt van alle straalbedrijven? Dan bent u bij Gerritsen Coatings aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel dan naar 033 – 24 620 36 of mail naar .. Wij zijn u graag van dienst.

Poedercoaten in diverse kleuren

100 Ral-kleuren in voorraad