Velgen

Voor het opknappen van uw velgen bent u bij Gerritsen aan het juiste adres.
Elke week worden autovelgen gestraald/gepoedercoat, waarbij geldt: voor woensdag 17.00 uur gebracht vrijdag einde dag/zaterdagmorgen klaar, met eventuele uitloop naar maandag. Velgen op donderdag gebracht, zaterdag of maandag klaar.

Voor de kleur zijn er tal van mogelijkheden, standaard zilver, metallic zilver, antraciet in verschillende tinten, goud en verder bijna alle RAL kleuren.
Ook twee kleuren is in veel gevallen mogelijk, hierbij geldt echter een levertijd van +/- 2 werkdagen extra i.v.m. de extra tijd die hiervoor nodig is.

Motor- en scootervelgen worden meestal op andere dagen gecoat afhankelijk van kleur. Hierbij geldt een levertijd in overleg, gemiddeld van +/- 5 tot 7 werkdagen.

Velgen dienen zonder band aangeleverd te worden. Bij motor- en scootervelgen ook de lagers verwijderen.(dit i.v.m. het uitlopen van vet tijdens het coat proces)

De behandelingen die de velgen ondergaan bestaan uit:

1. ontlakken, stralen en eventueel bijwerken van stoeprandschade /oxidatieplekken
2. velgen worden voorzien van primer en hierna in de gewenste kleur gepoedercoat
3. als laatste worden de velgen afgewerkt met blanke lak
Extra kosten voor het in 2 kleuren poedercoaten zijn afhankelijk van het soort velg. Dit is op aanvraag. Extra kosten voor het coaten in metallic zilver 7,50 euro per velg.

Wij adviseren om alle velgen te laten behandelen in verband met mogelijk kleurverschil. Hieronder in het kort het proces voor het in twee kleuren coaten.

Spotlight Image
Voor het stralen
   Spotlight Image
Na het stralen


Spotlight Image
Aanbrengen twee kleuren
   Spotlight Image
Velgen weer als nieuw

Poedercoaten in diverse kleuren

100 Ral-kleuren in voorraad