• Home
  • Velgen poedercoaten

Velgen poedercoaten

Uw velgen poedercoaten? Dit is natuurlijk een klus voor de vakman. Echter, waar kunt u het beste terecht wanneer u uw velgen wilt laten poedercoaten? Op het internet vindt u de meest uiteenlopende bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in velgen poedercoaten. Neemt u dan eens een kijkje op de website van Gerritsen Coatings. Bij ons geniet u namelijk niet alleen van een hoogwaardige kwaliteit, maar ook van een zeer scherpe prijs. Kortom, een gunstige prijs-kwaliteitverhouding die u nergens anders vindt.

Waarom uw velgen laten poedercoaten?
Niet iedereen laat de velgen poedercoaten. Toch is dit wel aan te raden. Het is namelijk zo dat u profiteert van de sterkste coating wanneer u ervoor kiest de velgen te laten poedercoaten. Uw velgen zijn optimaal beschermd tegen de meest uiteenlopende (weers)invloeden, waaronder ook tegen corrosie en pekel. Daarnaast kiezen veel mensen ervoor de velgen te laten poedercoaten om deze een fraaie uitstraling te geven. Wij hebben ons gespecialiseerd in het poedercoaten van vrijwel alle metalen. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid de velgen te laten poedercoaten in twee kleuren, voor een extra uniek effect.

Contact
Wilt u uw velgen laten poedercoaten bij een bedrijf dat zich hierin heeft gespecialiseerd? Dan gaat u naar Gerritsen Coatings. Wij kunnen uw velgen poedercoaten op professionele wijze en u een uitstekend eindresultaat garanderen. Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u bellen naar 033 – 24 620 36 of mailen naar .. Wij zijn u graag van dienst.

Poedercoaten in diverse kleuren

100 Ral-kleuren in voorraad