• Home
 • poedercoaten frame

poedercoaten van een frame in Nijkerk nabij Harderwijk

[poedercoaten harderwijk, poedercoaten nijkerk, poedercoaten frame]

Het poedercoaten van een frame in Nijkerk. nabij Harderwijk

Gerritsen Coatings zorgt voor professionele coating
Laat uw frame poedercoaten door Gerritsen Coatings in Nijkerk. Ons bedrijf in poedercoating ligt vlakbij Harderwijk. Met professioneel materiaal zorgen wij voor een uitstekend en duurzaam eindresultaat. Wij hebben reeds jarenlang ervaring en stellen onze klanten nooit teleur. Wij streven naar 100% tevreden klanten en kwalitatief hoogwaardig werk. Zoekt u meer informatie? Kijk dan eens verder op de website. Natuurlijk kunt u ons ook contacteren. Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor u.

Professioneel poedercoaten van frame, met uitstekende afwerking
Nabij Harderwijk, in Nijkerk zit Gerritsen Coatings. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in poedercoating. Wij zorgen voor het poedercoaten van kleine onderdelen zoals velgen. Met een degelijke afwerking en een mooie uitstraling kunt u zeker zijn van de duurzaamheid van uw frame en velgen. Wij garanderen u een uitstekend eindresultaat waarbij wij u op professionele wijze van dienst zijn.

Bij Gerritsen Coatings bent u zeker van:

 • Relevant en bruikbaar advies
 • Hoge kwaliteit materiaal
 • Professionele medewerkers
 • Een uitstekend eindresultaat


Contact opnemen
Neem gerust contact op met onze ervaren medewerkers wanneer u meer wilt weten over het stralen en poedercoaten. Dankzij de aantrekkelijke tarieven die wij rekenen, bent u zeker van een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u meer weten of zoekt u advies of een vrijblijvende offerte? Bel in dat geval direct naar 033 – 24 620 36 of stuur een mail naar ..

[velgen poedercoaten nijkerk, wielen poedercoaten]

De velgen van uw wielen wilt laten poedercoaten


Kies voor Gerritsen Coatings in Nijkerk
U kunt zeker zijn van een kwaliteitsvolle uitstraling wanneer u uw velgen laat poedercoaten bij Gerritsen Coatings in Nijkerk. Poedercoating zorgt voor een stevig resultaat. Het geheim zit in het poeder. Poedercoaten is harder ten opzichte van spuiten of natlakken wat ervoor zorgt dat zorgt poedercoating voor een veel steviger eindproduct zorgt. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren zoals standaard zilver, metallic zilver, antraciet in verschillende tinten, goud en verder bijna alle Ral kleuren. Omdat wij ook zelf een hoogwaardig eindresultaat belangrijk vinden, hebben wij alleen maar tevreden klanten. Neem meteen contact op voor meer informatie.

Velgen poedercoaten, hoe gebeurt dat?
Wanneer u wilt dat uw velgen er langer mooi uit blijven zien brengt u ze het beste binnen bij Gerritsen Coatings. Wij zorgen voor een zeer mooi eindresultaat. Een coating zorgt voor een stevigere afwerking van uw autovelgen. U kunt uw velgen elke week binnen brengen en wij zorgen dat ze snel klaar zijn. Komt u langs op woensdag vóór 17.00 dan zijn uw velgen vrijdagmiddag of maandagmiddag klaar. Velgen op donderdag gebracht zijn maandagmiddag klaar.

Hoe gebeurt het poedercoating proces?
 1. ontlakken, stralen en eventueel bijwerken van stoeprandschade /oxidatieplekken
 2. velgen worden voorzien van primer en hierna in de gewenste kleur gepoedercoat
 3. als laatste worden de velgen afgewerkt met blanke lak

Neem meteen contact op
Wanneer u meer informatie wilt over het poedercoaten van uw velgen staan onze ervaren medewerkers u graag te woord. Bij ons kunt u zeker zijn van aantrekkelijke tarieven. Zo heeft u altijd een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Bel ons meteen!

[poedercoaten oud hekwerk, poedercoaten Amersfoort, poedercoaten Apeldoorn]

Het poedercoaten van oud hekwerk of auto onderdelen nabij Amersfoort of Apeldoorn

Professionele hulp inschakelen
Poedercoaten van uw oud hekwerk is ideaal om uw hek te verfraaien en te beschermen. Poedercoaten is een verfproces waarbij met perslucht (gekleurd) poeder op een oppervlak verstoven wordt. Door de elektrostatische lading van het poeder en het geladen oppervlak blijft het poeder tijdelijk plakken. Vervolgens wordt het in de oven gesmolten. Het laten poedercoaten van uw oud hekwerk kunt u zonder problemen overlaten aan Gerritsen Coatings, nabij Apeldoorn of Amersfoort. Op onze website vindt u meer informatie over het poedercoaten. Bij het coaten maken wij gebruik van RAL-kleuren. Hierdoor is de afwerking in verschillende kleuren mogelijk. Het metaal van een auto of hek is ideaal om te poedercoaten. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag, dus aarzel niet contact met ons op te nemen.

Gerritsen Coatings zorgt voor prachtig resultaat oud hekwerk
Uw oud hekwerk laten poedercoaten nabij Apeldoorn of Amersfoort zorgt voor een uitstekende afwerking en een mooie uitstraling. Van sierhekwerken tot ballonhekwerken, bij ons kunt u terecht. Kiest u ervoor de medewerkers van Gerritsen Coatings in te zetten, dan bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij dat wij u altijd op professionele wijze van dienst kunnen zijn. Wij garanderen u een uitstekend eindresultaat. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten.

Bij Gerritsen Coatings bent u zeker van:
 • Hoge kwaliteit materiaal
 • Relevant en bruikbaar advies
 • Een uitstekend eindresultaat
 • Professionele medewerkers
Neem direct contact met ons op
Wilt u graag meer informatie over het poedercoaten nabij Apeldoorn of Amersfoort? Neem dan gerust contact op met onze ervaren medewerkers. Onze aantrekkelijke tarieven zorgen dat u bij ons altijd kunt profiteren van een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Zoekt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Ook dan staan wij voor u klaar. Bel naar 033 – 24 620 36 of stuur een mail naar ..  

[poedercoaten auto onderdelen nijkerk, poedercoaten kleine onderdelen, poedercoaten velgen]

Het poedercoaten van (kleine) auto onderdelen in Nijkerk

Van velgen tot oud hekwerk poedercoaten
Wanneer u kleine auto onderdelen zoals velgen wilt laten stralen of poedercoaten, bent u bij Gerritsen Coatings in Nijkerk aan het juiste adres. Wij verzorgen al jarenlang hoge kwaliteit poedercoating voor onze klanten. Maar ook voor oud hekwerk of motorframes kunt u bij ons terecht. Wanneer u meer informatie zoekt nodigen wij u uit op onze website. Ook vindt u hier verschillende foto’s van ons werk. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag, dus aarzel niet contact met ons op te nemen.

Poedercoaten van auto onderdelen in Nijkerk
U moet in Nijkerk bij Gerritsen Coatings zijn wanneer u wilt dat uw metaalwerk, staal of aluminium, langer meegaat. Het poedercoaten van kleine onderdelen, zoals velgen, zorgt voor een uitstekende afwerking en een mooie uitstraling van uw velgen of frame. Besluit u de hulp van Gerritsen Coatings in te zetten, dan bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij dat wij u altijd op professionele wijze van dienst kunnen zijn en u een uitstekend eindresultaat kunnen garanderen. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten.

Bij Gerritsen Coatings bent u zeker van:
 • Hoge kwaliteit materiaal
 • Professionele medewerkers
 • Een uitstekend eindresultaat
 • Relevant en bruikbaar advies
Contact opnemen
Contacteer onze ervaren medewerkers om meer te weten te komen over het poedercoaten van uw auto of motorframes. Wij zorgen voor een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding met aantrekkelijke tarieven. Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 033 – 24 620 36 of stuur een mail naar .

Poedercoaten in diverse kleuren

100 Ral-kleuren in voorraad