Velgen stralen en poedercoaten

Velgen stralen en poedercoaten is een karwei voor een professioneel bedrijf. Wanneer u uw velgen wilt laten stralen en poedercoaten, dan kunt u bij diverse aanbieders terecht. Echter, u wilt wel verzekerd zijn van de hoogwaardige kwaliteit en een uitstekend eindresultaat. Daarnaast wilt u niet teveel betalen om de velgen te laten stralen en poedercoaten. Dan bent u aan het juiste adres bij Gerritsen Coatings.

Uw velgen laten stralen en poedercoaten tegen een scherpe prijs
Bij Gerritsen Coatings staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dit betekent op de eerste plaats dat wij u altijd de garantie op een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat geven wanneer wij uw velgen stralen en poedercoaten. Daarnaast bieden wij u een complete, nette en snelle service en kunnen wij uw velgen stralen en poedercoaten tegen een scherpe prijs. U kunt dan ook altijd profiteren van een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding wanneer wij uw velgen stralen en poedercoaten.

Contact
De professionele medewerkers van Gerritsen Coatings kunnen uw velgen stralen en poedercoaten op vakkundige wijze. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel alle metalen, waaronder ook velgen, stralen en poedercoaten. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op door te bellen naar 033 – 24 620 36 of te mailen naar .. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wij zijn u altijd graag van dienst.

Poedercoaten in diverse kleuren

100 Ral-kleuren in voorraad